Skip to main content

Over mij

Wie ben ik?

SlowRun coach

Ik ben Kim Groenestein-van der Beek, 44 jaar oud. Getrouwd met Arjan en samen genieten we volop van het Haagse leven. Om daarin balans te houden sport ik graag. Voorheen deed ik dat binnen (CrossFitness) en wandelde ik wel vaak buiten in de natuur. Totdat ik een paar jaar geleden ineens dacht; ik wil ook leren hardlopen, dat lijkt me zo lekker.

Dus ik had me aangemeld voor een cursus running op de vroege zaterdagochtend. Elke keer was ik erbij; weer of geen weer en ik was wát trots op mezelf! Buiten bewegen is extra verfrissend, echt een opkikker en ook goed voor je weerstand. Al jaren douche ik elke ochtend ook koud af.

Thuis mediteer ik regelmatig; ik heb daarvoor een cursus Mindfulness gedaan om ook qua geest in balans te blijven. Qua sport heb ik van alles gedaan; van tennis tot kickboksen & van yoga tot zwemmen. Juist die afwisselende combinatie van SlowRun sprak mij gelijk aan en omdat SlowRun niet blessure gevoelig is, in tegenstelling tot hardlopen. Het is tijd voor jezelf om zonder prestatiedruk fit te blijven en zacht voor jezelf te zijn. We hebben het allemaal druk, vooral in deze soms hectische stad.

Daarom ben ik SlowRun coach geworden en wil ik vrouwen graag stimuleren om dichter bij zichzelf te komen en zichzelf te leren accepteren. Want je bent mooi zoals je bent. Als jouw coach heb ik veel sportervaring, ben ik enthousiast, sta positief in het leven en hoop jou daarmee te motiveren. Plus je mindful te laten te genieten van de natuur, midden in de stad. Hopelijk tot snel! Sportieve groet,

Kim.