Skip to main content

Personal training

Liever een persoonlijk traject?

Vind je het spannend om mee te rennen met een groep, maar wil je toch graag starten? Of wil je gewoon goede persoonlijke aandacht en 1 op 1 getraind worden. Dat kan!

Omdat Personal Training heel persoonlijk is maak ik graag tijd vrij om samen te kijken wat jouw wensen zijn en wat ik voor jou kan betekenen.

Het gesprek is altijd vrijblijvend.​ 

All Devices

De gedachten die we over onszelf hebben, zijn de grootste blokkades om écht onszelf te kunnen zijn en te leven zoals we graag zouden willen. Alle antwoorden hebben we zelf, ik leer je graag meer naar binnen te kijken.

Terug naar jouw kern, jouw gevoel van eigenwaarde. 
Niet meer eindeloos rondjes draaien in je hoofd en jezelf veroordelen, maar gaan voelen wat voor jou belangrijk is, waar jouw gevoel van gaat stromen.

Vanuit respect met een zachte blik naar jezelf gaan kijken.​ Ik ondersteun jou daar graag bij.

Teamwork

Ik stel een persoonlijk traject op maat samen, waarbij jij natuurlijk centraal staat. Jouw persoonlijke wensen en doelen gaan we samen voor jou realiseren.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvende ontmoeting om te kijken of dit iets voor jou zou kunnen zijn. 

Integrations

Eerstvolgende startdatum:

Binnenkort start er een 5 weekse cursus, meer info volgt later.

Er is t.z.t. een gratis proefles. Verzamelplaats: Speelbos/Huttenbos @ Haagsche Bos. Aanmelden: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Special Offer

SlowRUn den Haag